Badkamers

Onderdeel van uw dagelijkse ritueel. De plek waar u ’s ochtends opstaat en u klaar maakt voor de nacht. Een badkamer moet daarop aansluiten en moet daarom gebruiksvriendelijk zijn. De mogelijkheden voor badkamers zijn eindeloos. Samen met u maken wij een passend badkamerontwerp.

Investeer in uw dagelijkse rituelen

Bij badkamermeubels van onder andere Thebalux staan elegantie en comfort centraal. Bekijk hier een kleine greep uit het assortiment. Wilt u deze exemplaren liever in het echt komen bekijken? Voel u welkom in onze showroom voor een oriënterend gesprek en een kopje koffie.

Geef uw bestaande badkamer een beetje liefde 

Een badkamer is een gebruiksvoorwerp en op een gegeven moment kan deze wel een opknapbeurt gebruiken. Langen heeft de ervaring en het inzicht om u goed te kunnen adviseren over uw badkamerrenovatie. Wilt u een passend en duurzaam renovatieplan?

Maak gelijk een afspraak om uw
badkamer renovatie te bespreken.

Tegels & Stucwerk

Een badkamer bestaat niet alleen uit kranen en kastjes, een badkamer is de som der delen. Denk hierbij aan wandbekleding, schilderwerk en stucwerk. Profiteer van vakmensen die op professionele wijze prachtige tegels voor u leggen en uw muren strak afwerken.

In de showroom kunt u het assortiment van tegels bekijken. Maak een keuze uit tegels in diverse soorten en maten van merken zoals: gerdenia, keope, orion, rex, altas concorde, cedir, sant agostino, supergres en fanal.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u een badkamer of renovatieplan bij Langen heeft gekozen, wordt u uitgenodigd voor een afspraak om uw wensen door te nemen. Bij deze afspraak neemt u specificaties en afmetingen van de ruimte waarin de badkamer geplaatst wordt met u mee. Op basis van deze gegevens wordt er een 3D tekening gemaakt om u een realistische indruk te geven van het eindresultaat. 

Een duidelijke kosten indicatie
Zodra u tevreden bent met de tekening, wordt er een offerte opgesteld om u een kosten indicatie te geven. U kunt na deze offerte altijd nog extra details aangeven zoals een keuze in kranen, apperatuur of de kleur van de kastjes.

U wordt meegenomen in elke stap
Langen is pas tevreden als u dat bent. Daarom worden alle stappen en ontwerpbeslissingen in overeenstemming met u gemaakt. Er zijn veel mogelijkheden in diensten voor het aanleveren van een complete badkamer, maar u bent vrij in de keuze om gebruik te maken van deze diensten. Denk hierbij aan stucwerk voor muren, plafonds, het leggen van tegels, sloopwerk en schilderwerk.

Service
Voor ieder die een badkamer bij Langen afneemt, is er een service pakket en voordelen voor aankopen in de toekomst. Mocht er dus een deurtje scheefhangen of een kraan lekken?

Schroom dan niet om te bellen voor een service bezoek.

Hoe u zich voor kunt bereiden op een afspraak

Om een realistische indruk van uw toekomstige badkamer te schetsen, is het van belang dat u de volgende afmetingen meeneemt.

  • muurmaten
  • plek van ramen in de ruimte en afmetingen
  • plek van deuren in de ruimte en afmetingen
  • hoogtemaat ruimte (tot plafond)
  • plek van radiatoren in de ruimte en afmetingen
  • waterafvoer en gasleiding hoeft niet, deze kunnen altijd worden verlegd.

Voordat de badkamer wordt besteld, Wordt de ruimte nog één keer ter controle gemeten. U kunt op aanvraag het meetwerk vanaf de eerste afspraak ook door een van de vakmensen laten doen.

Stuur een bericht.
1
Heb je vragen? We horen het graag.
Hallo, kunnen wij je helpen?