Keukens

De keuken is het middelpunt van het huis. Het uiterlijk van uw keuken en de bruikbaarheid moeten naadloos aansluiten bij de ruimte. Langen helpt u hierbij. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise bent u verzekerd van prachtige keukens op maat. Met keukens en apparatuur van A-kwaliteit bent u gegarandeerd van een lange levensduur.

Koken met gemak en plezier

In het assortiment vindt u keukens in alle stijlen, van klassiek-landelijk tot strakke-moderne keukens. Hierbij heeft u een keuze uit de keukenmerken Rotpunkt of Schmidt. Langen is hoofddealer van Neff apparatuur en levert ook topmerken als Bosch, Siemens en Miele. Hier een kleine greep uit het assortiment. Smaakt dit naar meer? Kom dan langs in in de showroom te Sambeek voor meer voorbeelden of advies op maat.

Blaas uw oude keuken nieuw leven in

Soms heeft uw oude keuken gewoon een beetje liefde nodig. Op een vakkundige en doordachte manier blaast u uw keuken een nieuw leven in. Maak gebruik van de kennis en ervaring van vakmensen om weer dagelijks te genieten bij het bereiden van uw gerechten. Er wordt met u meegedacht, ook buiten de gebaande paden. Soms is er een oplossing waar u zelf nog niet aan had gedacht. Maak gelijk een afspraak om uw keuken renovatie te bespreken.

Tegels & Stucwerk

Een keuken bestaat niet alleen uit apparatuur en kastjes, een keuken is de som der delen. Denk hierbij aan wandbekleding, schilderwerk en stucwerk. Profiteer van vakmensen die op professionele wijze prachtige tegels voor u leggen en uw muren strak afwerken.

In de showroom kunt u het assortiment van tegels bekijken. Maak een keuze uit tegels in diverse soorten en maten van merken zoals: gerdenia, keope, orion, rex, altas concorde, cedir, sant agostino, supergres en fanal.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u een keuken of renovatieplan bij Langen heeft gekozen, wordt u uitgenodigd voor een afspraak om uw wensen door te nemen. Bij deze afspraak neemt u specificaties en afmetingen van de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt met u mee. Op basis van deze gegevens wordt er een 3D tekening gemaakt om u een realistische indruk te geven van het eindresultaat. 

Een duidelijke kosten indicatie
Zodra u tevreden bent met de tekening, wordt er een offerte opgesteld om u een kosten indicatie te geven. U kunt na deze offerte altijd nog extra details aangeven zoals een keuze in kranen, fonteinen of de kleur van de kastjes.

U wordt meegenomen in elke stap
Langen is pas tevreden als u dat bent. Daarom worden alle stappen en ontwerpbeslissingen in overeenstemming met u gemaakt. Er zijn veel mogelijkheden in diensten voor het aanleveren van een complete keuken, maar u bent vrij in de keuze om gebruik te maken van deze diensten. Denk hierbij aan stucwerk voor muren, plafonds, het leggen van tegels, sloopwerk en schilderwerk.

Service
Voor ieder die een keuken bij Langen afneemt, is er een service pakket en voordelen voor aankopen in de toekomst. Mocht er dus een deurtje scheefhangen of een kraan lekken?

Schroom dan niet om te bellen voor een service bezoek.

Hoe u zich voor kunt bereiden op een afspraak

Om een realistische indruk van uw toekomstige keuken te schetsen, is het van belang dat u de volgende afmetingen meeneemt.

  • muurmaten
  • plek van ramen in de ruimte en afmetingen
  • plek van deuren in de ruimte en afmetingen
  • hoogtemaat ruimte (tot plafond)
  • plek van radiatoren in de ruimte en afmetingen
  • waterafvoer en gasleiding hoeft niet, deze kunnen altijd worden verlegd.

Voordat de keuken wordt besteld, Wordt de ruimte nog één keer ter controle gemeten. U kunt op aanvraag het meetwerk vanaf de eerste afspraak ook door een van de vakmensen laten doen.

Stuur een bericht.
1
Heb je vragen? We horen het graag.
Hallo, kunnen wij je helpen?