Over ons

Sinds 1982 verhoogt Langen het dagelijkse gebruiksplezier van badkamers en keukens. Al gauw groeide dit familiebedrijf uit van een kleine showroom in Boxmeer naar een uniek pand met een grote showroom in Sambeek.

Vriendelijke service en passende ontwerpen

Frits Langen richtte het bedrijf op na jaren in de badkamer en keuken branche gewerkt te hebben. Het was tijd voor een eigen visie en om een bedrijf op te zetten die hij later zou kunnen overdragen op zijn zoon Martijn. In 2007 droeg Frits het stokje over aan zijn zoon, die vol passie en nieuwe energie het bedrijf omarmde.

Onze visie

Een belangrijk onderdeel van Frits zijn visie was het aanbieden van een totaalpakket. “Wij willen dat onze klanten zich nergens zorgen over hoeven maken en niet met tien verschillende partijen hoeven te praten. Wij willen dat zij er op kunnen vertrouwen dat wij alles regelen. Hierbij kunt u denken aan stucwerk, demontage van de oude keuken, het verleggen van de aan en afvoer leidingen, het plaatsen van de keuken en het leggen van de tegels.”

Als u een badkamer of keuken bij ons koopt dan kunt u er op rekenen dat uw wensen worden gehoord en vertaald worden naar een prachtig en vooral gebruiksvriendelijk eindresultaat.

In de loop der jaren hebben wij al heel wat keukens en badkamers geïnstalleerd en veel dankbare klanten ontmoet. Bent u ook op zoek naar een mooie keuken of badkamer? Kom dan eens langs in de showroom voor een kopje koffie en laat u meenemen in de mogelijkheden van badkamers en keukens.

Stuur een bericht.
1
Heb je vragen? We horen het graag.
Hallo, kunnen wij je helpen?